Idégrundlag

Idégrundlaget til kombinationen BNR - Business Network Recruiting og virksomhedsudvikling opstod under finanskrisen, hvor mange virksomheder måtte ud i besparelser og reducering af medarbejderstaben.

Finanskrisen førte til ændrede markedsforhold, og konceptet med NETVÆRKSBASERET søgning efter kompetencer blev udviklet, ganske enkelt fordi markedet efterspurgte ændrede metoder til at finde de bedst egnede kandidater til virksomhederne. Samtidig erfarede flere virksomheder, at det at finde de bedst egnede medarbejdere eller kompetencer ikke er en ad hoc opgave, men derimod en langsigtet analyseproces.

Der opstod et nyt marked - ”KOMPETENCEMARKEDET” - markedet for de bedst egnede kompetencer. Og på ledelsesgangene stod det klart, at effektiv screening af markedet anno 2010 krævede nye analysemetoder på lige fod med ledelsens andre analyseværktøjer.

BNR – BUSINESS NETWORK RECRUITING introduceres nu som en ledelsesdisciplin og en metode til konstant overvågning af markedet for de bedst egnede kompetencer. Samtidig er det et analyseværktøj, som indgår i den fremadrettede Human Resources strategi, og bør være en naturlig del af en agenda på ethvert ledermøde.

Har du lyst til at vide mere ? Så klik videre til næste menu Organisationen

Download pdf fil, brochure BNR